Debate: Ar fi cineva interesat?

Pe blogurile readmebookmarkmeloveme.blogspot.com si eleusinianmysteriesofreading.blogspot.com a avut loc de curand un Valentine’s Event unde au fost prezentate si niste debate-uri de tipul: Team Peeta vs Team Gale sau Team Derek vs Team Lucas. Pornind de la aceasta idee m-am gandit sa fac si eu o rubrica de debate care sa aiba loc din doua in doua saptamani daca va fi cineva interesat. Temele pot fi mai generale, se pot baza pe doua romane diferite  sau pe unul singur. ( gen un character showdown.)

Ce credeti? Ati vrea sa participati la asa ceva?


15 gânduri despre “Debate: Ar fi cineva interesat?

    1. Vreau sa-ti zic ca de cand mi-ai zis iti tot caut mesajele la SPAM. Nu intra acolo si pace. Si nici prin alte foldere. Cred ca voi migra pe blogspot in curand. Imi pare rau.

      1. Din cate am observat si pe blogspot sunt probleme la comentarii. De ceva timp observasem ca nu ma mai puteam loga cu id-ul de wordpress, desi imi aparea varianta in lista de optiuni – adica puteam, dar imi spunea de fiecare data ca nu am introdus corect literele alea din imaginea ce apare atunci cand lasi un comment. Desi le scriam corect. De n ori! Si cum ma logam prin alta varianta, mergea. In plus, am vazut pe vreo 2 bloguri intrebari de la admini daca cititorii au probleme atunci cand lasa comentarii. Deci banuiesc ca nu mi s-a intamplat numai mie si probabil ca nu o fi nici singura eroare care apare..

      2. Da, acum imi aduc si eu aminte de problema asta. Ufff…. cum o dai tot nu e bine. Poate or sa rezolve ceva daca se plange mai multa lume.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s