Leapsa: Ghid de blogging :)

Am primit o leapsa de la Monica. Este mai mult un ghid de blogging decat o leapsa si am decis sa o completez pentru a raspunde la intrebari pe care si le-ar putea pune cei ce vor sa isi deschida un blog.

1.Nu am niciun membru.Ce fac?

Nimeni nu are membrii la inceput si nici comentarii. Pentru a avea membrii trebuie sa te asiguri ca ei au ce sa citeasca. Scrie cateva recenzii, posteaza cateva imagini, fa blogul cat mai interesant. Apoi incepi si comenteaza si tu pe blogurile celorlalti. Poti sa iti faci putina publicitate si sa participi in programe de afiliere. Curand vei vedea ca incep sa-ti vina membrii.

2.Cum obtin un sponsor?

Ai postari? Ai comentarii? Ai o oarecare vechime? Daca da, este timpul sa iti cauzi sponsori. Nimic mai usor… incepi si trimiti mesaje librariilor online si editurilor, apoi astepti un mesaj din partea lor.

3.Nw L@s@ n1mn Koment@rii.

Daca scrii astfel nu numai ca nu vei atrage atentia, dar vei alunga pe oricine ar vrea sa iti citeasca blogul. Scrie corect, ordonat, cu majuscule unde este nevoie si toate semnele de punctuatie necesare.

4.Cum fac un concurs?
Daca ai gasit un sponsor, el te va ajuta sa iti organizezi un concurs. Daca nu, poti sa cauti o carte la promotie pe internet sau una pe care tu ai citit-o deja si o ai in biblioteca, apoi sa o oferi in cadrul unui concurs. Alegi tema concursului, setezi conditiile si esti gata de drum!

5.Ce-mi iese din toata chestia asta cu blog-ul?
Experienta! Timp pe care il folosest intr-un mod constructiv! Multa distractie! Vei vedea ca poti gasi persoane care sa aiba aceleasi gusturi in materie de carti ca si tine, iar mai apoi vei putea schimba impresii cu ele. Per total te vei simti bine si vei face un lucru constructiv.


2 gânduri despre “Leapsa: Ghid de blogging :)

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s