Plan de recenzii

Am deja mult prea multe carti asa ca am ajuns sa trebuiasca sa dau cu banul pentru a scrie urmatoarea recenzie. Ca urmare, am decis sa va cer voua parerea si sa va las sa decideti ce ati vrea sa recenzez in continuare. De asemenea vreau sa aflu ce imi recomandati. Am deja in lucru Legaminte si Batalia Vraciului. Pentru urmatoarele recenzii puteti alege din:

– Gazda
– Ingerul Mecanic
– Casa Noptii: Semnul
– Umbra Noptii
– Sange Albastru
– Rosu de rubin


9 gânduri despre “Plan de recenzii

  1. Eu vreau să citesc recenzia la Umbra Nopţii (nu am citit-o, dar vreau să văd „cum îţi place”), de asemenea, sunt curioasă să citesc recenziile la Sânge Albastru şi Roşu de Rubin (la Roşu de rubin am fost atât de disperată după ce am citit-o încât, am făcut rost de cărţi în spaniolă, ca să termin seria).
    Gazda nu am citit-o şi nici nu am în plan să o citesc :).
    Lectură plăcută!

  2. Mă întreb cum ţi se pare „Roşu de rubin”. Dar „Albastru de safir”? 🙂 Aş vrea să mi le cumpăr, dar nu ştiu dacă merită. Ce părere ai? :3

  3. Gazda 😀
    Pentru ca am citit-o cu mult timp in urma si mi-as dori sa imi amintesc de ea. Plus ca mi s-a parut foarte diferita de Twilight si sunt curioasa ce impresie o sa iti faca si tie. Probabil daca nu as fi vazut numele pe coperta, nici macar nu mi-ar fi trecut prin cap ca ar fi scrise de aceeasi autoare.

  4. Sincer, eu sunt curioasa de recenziile la toate cartile din lista : )). Ma rog, poate cu exceptia la Gazda, pentru ca e singura pe care nu am citit-o si in general imi place sa citesc recenziile cartilor pe care le-am citit deja: ). Dar cel mai curioasa cred ca sunt pentru ultimile 3: Umbra Noptii, Sange Albastru si Rosu de Rubin : )

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s