Recenzie: Nu-i asa ca esti geloasa? (Ashleys, vol. 2)


„Ele au tot – bani, frumuseţe, popularitate, orice le doreşte inimioara lor, aflată într-o cutiuţă din platină. Iar după manevra neaşteptată şi inteligentă a lui Lauren Page de la petrecerea VIP din toamnă, aceasta a ajuns să fie atât de lipită de Ashley Spencer, Ashley numărul unu, încât ai putea spune că a devenit perechea ei de colanţi preferati.

Însă vestea unui website nou apărut, total misterios, http://www.AshleyRank.com, se răspândeşte precum gripa în februarie şi, pentru prima oară de când erau la grădiniţă, orice fată poate participa la cursa pentru popularitate.

Lauren Page vede în asta un mod de a pătrunde în cercul lor, Ashley Li şi Ashley Alioto o cale de a urca pe scara socială, iar Ashley Spencer doar o modalitate de a demonstra că nu e loc pentru nimeni altcineva în afară de ea însăşi în vârful clasamentului.”

Mic rezumat: Aparitia unui site numit AshelysRank cauzeaza tensiuni intre cele trei Ashleys, mai ales acum ca Ashley este iubita lui Tri, iar Lili ar face orice sa iasa din umbra celorlalte doua. Insa, in momentul in care Lauren vine cu ideea unui show televizat in care sa apara toate, lucrurile se complica si mai mult.

Citate: „Ashley Alioto — cunoscută de altfel sub numele deA.A. şi parte a triumviratului Ashleys, recunoscut drept elita socială de la Şcoala Domnişoarei Gamble — zâmbi în sus către mama ei.”

Parerea mea: Ajunseram, deci, si la al doilea volum din aceasta serie „minunata.” Ei bine, nu pot spune ca totul a fost la fel de fad ca in cazul primului volum, dar nici nu a fost suficient incat sa ma uimeasca. Am avut parte de ceva actiune, cateva personaje mai bine conturate si cam atat. Punct… sa continue oare volumul 3 mai bine?

Din punct de vedere al actiunii lucrurile s-au precipitat. Noul site aparut si emisiunea televizata au facut-o pe Lili sa inceapa sa iasa din umbra lui Ashley Spencer pentru a straluci pe cont propriu. Trebuie sa spun ca in acest volum, ea a fost personajul meu preferat. Cele cateva tertipuri pe care le-a pus la cale au facut cartea ceva mai interesanta.

A.A. care in volumul trecut era un personaj fad care facea tot ce spunea Ashley, acum a fost un personaj si mai fad. Pe deasupra a mai si fost melancolica de-a lungul intregii carti, suspinand dupa Tri. Ashley Spencer a fost un personaj putin mai puternic, mai manipulativ si care a gandit lucrurile ceva mai amplu decat in ultimul volum. Cu toate acestea scena de final intre ea si A.A. mi s-a parut ingrozitoare. Ce scorpie mica si afurisita!!!

Ajungem in final si la Lauren, mica ratusca urata ce a renascut ca lebada, sau pe aproape. Ea isi continua planul de a incerca sa le distruga pe Ashleys din interior, iar in acelasi timp ajunge sa cunoasca si doi baieti, fara a se putea decide care din ei este cel pe care il va alege. ( Din pacate atat Alex cat si Christian sunt descrisi atat de putin incat la fel de bine ar putea fi doua puncte negre pe foaia de hartie ). Desi Lauren capata ceva mai multa incredere in ea in acest volum, este departe de a fi protagonista puternica si determinata despre care as fi vrut sa citesc.

Nota mea: 3.5/56 gânduri despre “Recenzie: Nu-i asa ca esti geloasa? (Ashleys, vol. 2)

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s