M-am apucat sa scriu

Defapt, mai corect ar fi, m-am apucat sa postez lucrarile mele originale si o parte din fanfic-uri pe wattpad 🙂 Daca vreti sa cititi, sa-mi lasati cateva pareri, critici, chiar si note link-urile sunt AICI si AICI 🙂

Cassandra

O Renegata… un demon haituit din toate partile de puternicele clanuri. Lipsita de puteri ea a fost exilata din clanul ei si pusa fata in fata cu cele mai negre cosmaruri. Goana ei nebuna o duce in orasul Erebus, o locatie misterioasa ingradita de o puternica plasa de energie ce nu lasa nemuritorii cu puteri intunecate mari sa patrunda. Insa, Erebus nu este ceea ce tocmai un oras „cuminte” si ea pare ca a cazut din lac in put.

Jacques

Unul dintre fiii vechilor familii de vampiri, Jacques s-a autoexilat in Erebus dupa moartea surorii sale. A jurat sa nu se mai reintoarca acasa pana cand cei ce au ucis-o nu zac rapusi de mana sa. Insa in momentul in care puternicul clan Maurva este vinovat, vendeta lui poate parea o nebunie…

Erebus

Un oras ascuns in munti unde vechiul se intalneste cu noul, trecutul cu prezentul si fantasticul cu realul. Protejat de forte mai presus de orice muritor sau nemuritor, Erebus a rezistat in fata trecerii timpului si a atacurilor intunecate. Insa, in momentul in care orasul ii lasa pe cei doi sa patrunda, lucrurile incep sa se schimbe si nu neaparat in bine. Va rezista orasul sau se va prabusi in cenusa?”

 ~~~***~~~***~~~***~~~

She was once a noble… when life took everything away from her, she became a thief. She was content with her life until she chose the wrong target and ended up in a tangled mess of politic arrangements, assassination attempts and betrayals. Now she must fight to live and prove that thieves have their own code of honor.”


Un gând despre “M-am apucat sa scriu

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s