Concurs de Creatie „Tainele Trecutului”

Poze TAINELE TRECUTULUI - Amanda Quick

“Oamenii il numeau ”diavol”. Pentru ca intunecatul si enigmaticul Julian, conte de Ravenwood era un barbat cu un temperament vulcanic devenit legendar, a carui prima sotie murise in imprejurari misterioase. Gurile rele spuneau ca s-ai fi inecat in apele negre ale iazului aflat chiar pe proprietatea Ravenwood, iar altele spuneau c-ai fi chiar mana diavolului in joc.

Acum, frumoasa Sophy Dorring, fiica unui mic nobil de tara, urmeaza sa devina noua contesa de Ravenwood. Vrajita de ochii de smarald ai lui Julian, Sophy are totusi propiile motive pentru a accepta o casatorie de convenienta. Unul este razbunarea, iar pentru asta il va implica pe Julian intr-un santaj primejdios. Celalalt motiv ii este mai aproape de suflet, dar, pentru punerea lui in practica, tanara trebuie sa treaca printr-o aventura la fel de periculoasa: Sophy Dorring are de gand sa-l invete pe Diavol sa iubeasca din nou..”

~~~~***~~~~***~~~~***~~~~

„Tainele Trecutului” este o carte romantica frumoasa pe care o recomand oricui vrea o lectura usoara si placuta intr-o zi calduroasa de vara 🙂 Ce trebuie sa faceti pentru ca castiga acest roman? Este simplu… trebuie sa scrieti o mini-compunere ( maxim 10 randuri ) in care sa imi spuneti ce personaj ati vrea sa fiti daca ati aparea intr-un historical romance. Compunerea o puteti trimite pe mail la vaire@ymail.com ( caz in care va rog sa lasati comentariu aici ca participati ) sau o puteti adauga direct in comentarii. Mult succes!


8 gânduri despre “Concurs de Creatie „Tainele Trecutului”

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s