Intrebare pentru voi: Personajul pe care il urati :D

Cred ca toata lumea a dat, la un moment dat, peste un personaj pe care l-a detestat din toti porii si pe care nu l-a suportat deloc. In cazul meu, in aceasta categorie intra: Baronul Danglars din Contele de Monte Cristo, Saruman si Bill Feriga din Stapanul Inelelor, Bellatrix Lestrange din Harry Potter, majoritatea personajelor din Twilight ( 😀 ).

Ce personaje ati detestat voi in cartile citite de-a lungul anilor?


8 gânduri despre “Intrebare pentru voi: Personajul pe care il urati :D

 1. Personaje insuportabile ? Elena din jurnalele vampirilor, prea multa perfectiune intr-un trup defata blonda, care ba e inger, ba e vampir, ba e om , ba e te miri ce spirit protector ..ma inebuneste descrierea de genul miss perfect …ma scoate din sarite ,,,Bellatrix Lestrange din Harry Potter, Edward din saga amurg …prea nu stiu cum , cand pieptul i stralucea la soare serios? …NU mi-a placut …apoi mai e si nesuferita de Dolores Umbridge cea cu „” Nu am voie sa spun minciuni ..”la naiba la durut pE Harry , dar nu ei nici ca ia pasat a continuat la nesfarsit …Ar mai fi si Ulise din iliada , ca prea iscusit se deadea el asa …mai sunt personaje , nici Ion nu mi-a placut , mi-a vnitsa ma dau cu capul de pereti cand am citit despre felul lui de-a fi ….o namila si bruta de om , nu nu mi-a placut deloc ,,,( gata ca iara va fi un post kilometric ) =)))

  1. Mie intreaga seria Jurnalele Vampirilor mi se pare exagerat de fantezista! Am renuntat la volumul 5, nu mai aveam rabdare sa citesc atatea aberatii.
   Si eu il urasc pe ION.

 2. Hmm, din cele citite de curând pe Elena din The Vampire Diaries.
  Și am o problemă cu Mercedes din Contele de Monte Cristo. Am urât-o din momentul în care s-a recăsătorit şi nu a aşteptat după cel pe care se presupunea că-l iubeşte. Ah, orice argument mi-ar aduce oricine, eu tot o urăsc. Şi sunt fană Conte x Haidee.
  Şi atât cred. Sigur mai sunt, dar nu le-am urât atât de mult încât să le reţin.

 3. Cu siguranta, am avut mai mult de un personaj pe care l-am detestat, urat.. si o sa mai dau peste astfel de persoanaje..
  „majoritatea personajelor din Twilight” – :))

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s