Recenzie: Hex sau Puterea Farmecelor

Elevă nouă.

Şcoală nouă.

Aceleaşi belele.

Lily Parker este o elevă nouă la Şcoala de Fete Sfânta Sofia, dar deja a aflat că magia este cel mai bun prieten pe care-l poate avea o fată… sau cel mai periculos duşman! De aceea, Lily trebuie să înveţe cum să-şi controleze noile capacităţi paranormale – şi asta pe lângă complicatele relaţii cu cei care conduc şcoala, cu simpaticul coleg Jason, care ascunde un mare secret de vârcolac, şi lupta pe care o duce alături de cea mai bună prietenă a ei, Scout, înfruntând palpitanta viaţă de noapte a oraşului Chicago – inclusiv pe misterioşii Secerători.

Dar, curând, Lily este invitată la o întâlnire secretă cu Sebastian – un tip hot, care se oferă s-o ajute să-şi stăpânească magia ce îi curge prin vine. Însă atenţie, el este un Secerător, iar Lily intră într-un joc periculos. Se pare că graniţa dintre bine şi rău nu este întotdeauna prea clară…

Citate: “So that you don’t forget the world isn’t black or white,” he said. „It’s grey and someone tells you otherwise, they’re lying”.”

Parerea mea: Ce naiba s-a intamplat cu cartea aceasta?! Nu exista destule cuvinte prin care sa imi exprim frustrarea ca o serie cu atata potential s-a dus pe apa sambetei prin acest volum doi absolut oribil. Nu prea cred ca volumul 3 va putea sa remedieze situatia asta!

Nici nu stiu ce as putea spune in aceasta recenzie! Nici macar nu merita o recenzie aceasta carte din punctul meu de vedere! Nu s-a intamplat nimic… a fost doar un amalgam de monotonie, lipsa de actiune, informatii inutile, vampiri patetici numiti Nicu ( what the hell was with that??? ), prezentari ale cursurilor de la scoala si situatii absurde. Romance-ul dintre Lily si Jason a fost patetic, prietenia protagonistei cu Scot a fost fortata, iar singurele momente mai interesante erau cand aparea Sebastian si fura scena ( vreo 10 pagini maxim din 350 ). Limbajul folosit a fost exagerat, personajele se comportau ca si cand nivelul lor de maturitate a scazut dramatic, nu aflam nimic de Daniel Sterling ( heeellooo, Sterling? Ar trebui sa fie important daca are numele acesta! ), iar singurii Seceratori care apar sunt o majoreta si o cantareata la cornul francez. *rolls eyes*

Nota mea: 1.5-2/5 ( total waste of time )


9 thoughts on “Recenzie: Hex sau Puterea Farmecelor

  1. Uh… ce bine ca nu mi-am cumparat seria. De cand am citit descrierea primului volum am avut senzatia ca nu se merita, se pare ca am intuit bine.

  2. :))))))) Oh, so that’s what you meant! Cred ca nu ma asteptam la asa o intensitate a impresiilor! Pana acum, sunt singura careia primul volum i s-a parut mai prost ca acesta, am mai vazut ieri o recenzie la fe de furioasa ca a ta. Abia astept sa mai apara si altele sa vad daca se schimba ceva.

    1. E cea mai mica nota care am dat-o pe blog. Pana si seria Twilight a primit trei stele de la mine ( pentru efort si ultima parte din Breaking Dawn). Aici nu am gasit aproape nimic bun.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile despre tine sau dă clic pe un icon pentru autentificare:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s