Blog of the Year

Multumesc mult pentru nominalizarile la Blog of the Year primite de la: http://cafebiblioaaart.wordpress.com/2012/12/24/blog-of-the-year-2012/, http://imaginationfactoryy.wordpress.com/2012/12/24/nominalizare-the-blog-of-the-year-2012yayyyy/. http://dreambookslovers.wordpress.com/2012/12/22/iupi-ioi-ienominalizare/, http://secretelecartilor.blogspot.ro/2012/12/blog-of-year-2012.html si http://www.justfantasybooksadis.blogspot.ro/2012/12/yippe.html.

Sa vedem acum regulile:
1. Selectează blogurile ce vor primi premiul Blogul Anului 2012.
2. Postează un articol în care nominalizezi blogurile respective (nu există un număr minim sau maxim admis) și acordă-le premiul.
3. Include un link către această pagină: ‘Blog of the Year 2012′ Award –, menționind regulile de față în postul tău – a nu se altera regulile sau banner-ul premiului!
4. Anunță autorul fiecărui blog căruia îi acorzi premiul și împarte regulile cu aceștia.
5. Te poți alătura grupului Facebook creat pentru acest premiu – dă “like” pe pagina pe care o poți accesa aici (linkul de la punctul 3), putand astfel să îți împarți blogul cu o audiență mai largă.
6. Adaugă un link către blogul persoanei care ți-a înmânat premiul și încarcă banner-ul premiului pe blogul tău, continuând colecționarea stelelor (maximul este de 6)!

Blog of the Year Award 5 star jpeg

As vrea sa nominalizez urmatoarele bloguri: Roxtao, Fantasy Books, Secretele Cartilor!


5 gânduri despre “Blog of the Year

  1. Multumesc mult! O sa postez si eu zilele astea, doar ca sunt mereu in intarziere pt ca in concediu am acces limitat la net. Oricum, pana una alta am reusit sa fac o leapsa cu care eram restanta si nu ma pot abtine sa nu o trimit mai departe si la tine 😀 O sa vezi de ce! Aici e linkul: http://roxtao.com/2012/12/23/leapsa-8/
    Si pt ca probabil pana in 2013 nu o sa ne mai auzim, iti doresc de acum petrecere frumoasa, odihna placuta in vacanta si un an cat mai frumos! Te pup!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s