Do The Right Mix: Patrule in parcuri

Va povesteam in urma cu ceva vreme de evenimentele organizate in cadrul Do The Right Mix, o campanie europeana ce urmareste promovarea alternarii mijloacelor de transport. Majoritatea ne-am obisnuit sa pastram mijloacele de transport constante. Daca ne este usor sa ajunge cu metroul, vom alege metroul de fiecare data. Masina personala este la indemana pentru cei ce o au si de cele mai multe ori acestia nu se mai gandesc sa varieze. La fel se poate spune si despre toate celelalte mijloace de transport. Insa, ce ar fi daca am varia? La aceasta intrebare urmareste sa raspunda campania Do the Right Mix!

Do the Right Mix ne invita sa incercam sa alternam mijloacele de transport. De exemplu, in zilele frumoase, cu soare am putea merge cu bicicleta pe distante scurte in loc sa alegem autobuzul sau metroul. Masina poate fi inlocuita cu transportul in comun atunci cand nu trebuie sa ajungem foarte repede din punctul A in punctul B. Mai mult, din cand in cand putem chiar merge si pe jos. Aceasta alternare a mijloacelor de transport urmareste usurarea traficului. Reducand numarul de masini si cel de pasageri al mijloacelor de transport in comun, nu se vor mai forma cozi interminabile la orele de varf, iar pasagerii nu vor mai sta ca sardinele in vehicule.

Probabil va intrebati ce eveniment va avea parte in cadrul Do the Right Mix. O patrula! Sambata aceasta, trei patrule vor merge prin 3 parcuri: Herăstrău, Titan și Tineretului. Cei ce sunt opriti de patrule vor primi un chestionar de 6 intrebari ce urmareste sa afle mijlocul de transport potrivit pentru cei intrebati. Mai mult, 3 dintre cei ce vor completa chestionarele vor avea ocazia sa castige un voucher de 200 de lei pentru Decathlon.

Acesta este al doilea eveniment ce a avut loc in ultimele luni in cadrul Do The Right Mix. Primul, pe care l-am povestit mai demult, a fost acompaniat de un frumos spectacol de teatru de improvizatie. Acel spectacol m-a inspirat sa ma interesez de cursuri de actorie traditionala. In felul acesta am dat peste cei de la TeenMedia ce ofera astfel de cursuri persoanelor de toate varstele. Foarte interesant mi s-a parut faptul ca la finalul cursului, studentii vor avea ocazia sa sustina un spectacol pe scena unui teatru profesionist.

 


Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s