Intrebari/Sugestii

Chiar daca am dat un email de contact banuiesc ca nu este tocmai comod sa va apucati sa scrieti un mail daca aveti vreo sugestie sau vreo intrebare. Asa ca, aceasta sectiune este creata special pentru acest lucru. Aveti vreo sugestie pentru blog? Vreti sa-mi recomandati o carte sa-i scriu recenzia? Vreti sa stiti daca am citit vreo carte? Sau pur si simplu vreti sa ma bombaniti dintr-un motiv sau altul? Puteti face toate acestea aici!

31 de gânduri despre “Intrebari/Sugestii

  1. Hey, as avea nevoie de putin ajutor. De curand, mi-am creeat un blog legat de filme si carti. Fiind noua in aceasta lume , ii intreb pe cei care au ceva experienta. Cum as putea sa cresc? Ma multumesc sa postez zilnic si sa fac ceea ce imi place, pentru ca imi doream de foarte mult timp sa fac asta, dar cum as putea face ca numarul meu de abonati,cititori, comentarii sa creasca? Multumesc anticipat!

    1. Buna, Melania! Multumesc ca m-ai contactat. Ce iti pot spune din experienta mea este ca un lucru foarte important, pe langa postarile tale, este interactiunea. Cand am inceput acest blog am cautat sa interactionez cu cat mai multi oameni in mediul acesta. Pe unii ii rugam sa arunce o privire si sa imi dea o parere sincera. In cazul altora pur si simplu comentam la ei pe blog articolele care imi placeau si ma interesau in mod special. Am intrat si pe grupuri pe facebook. M-am facut vizibila intr-un mod natural, zic eu, fara a incerca sa promovez prea tare blogul. Pur si simplu am fost activa in lumea asta. Si in timp, cititorii au venit si ei, la fel comentariile. Mult succes!

    1. Buna 🙂 Sincera sa fiu nu am citit niciun volum din trilogie si nici nu am de gand sa ma apuc de el. Mi se pare literatura de proasta calitate si subiectul nu ma incanta sub nicio forma.

    1. Buna! Nu ma deranjezi, stai linistita. Un book tour este un eveniment la care participa mai multe bloguri pentru a promova o anumita carte, fiecarui blog fiindu-i alocata o zi pentru a prezenta intr-un fel ( prin review, interviu, fan art etc. ) romanul respectiv.

      1. Și respectivului îi e trimisă o carte ?
        Că doar nu ai cum să faci recenzia dacă nu ai citit cartea . :-??
        Îți mulțumesc mult pentru ajutor !

    1. Apesi pe iconita pe care o folosesti si pentru imagini. Apoi dai a doua varianta si anume URL si alegi Audio/Video. Scrii link-ul si un nume pentru videoclip si dai ok.

  2. Cum am observat intr-una din postarile tale anterioare ca avem gusturi comune si in materie de muzica si cum tot vorbeam ca poate ne intalnim odata..cred ca am gasit o ocazie perfecta. Arunca o privire aici:
    http://www.9am.ro/stiri-revista-presei/LifeStar/225266/evanescence-pe-scena-festivalului-rock-the-city-din-bucuresti.html
    Daca te tenteaza, poate ne vedem acolo 🙂
    Daca vrei, poti sa stergi comentariul apoi, intr-adevar imi era mai usor sa iti scriu aici decat pe mail 😀

    1. Din pacate nu am avut ocazia decat sa frunzaresc primul volum din serie cand eram intr-o librarie. De obicei eu ma bazez pe prima pagina cand ma apuc de o carte si Tristeti de sucub m-a impresionat in mod placut. Totusi e doar o pagina din primul volum, nu pot spune mai mult de atat. Am auzit totusi ca ar fi cam la acelasi nivel cele doua carti.

    2. hmm depinde ce iti stil iti place…Tristeti de sucub e mai detaliat, pentru cei putin mai mari(nu stiu ce varsta ai, dar am mentionat ca sa se stie). AV e o carte potrivita indiferent de varsta, e mult mai usor de citit…nu stiu ce sa iti spun mai multe//(scuze ca ma bag si eu in conversatie)

Lasă un comentariu