Recenzie: Iubitul Virtual de Kate Brian

„O hârjoneală amuzantă… o intrigă spumoasă, cu personaje cuceritoare!”  – SCHOOL LIBRARY JOURNAL
Adevăraţii prieteni sunt alături la bine şi la rău. Dar mai ales la rău!
Ca urmare, când Lane şi Vivi văd că Isabelle suferă cumplit după ce Shawn, iubitul acesteia din urmă, o părăseşte cu doar o lună înainte de balul de absolvire, sunt gata să facă orice pentru ca prietena lor să-l uite şi să fie din nou fericită.
Ideea genială apare! Din câteva mişcări pe tastatura calculatorului, fetele creează pe MySpace pagina lui „Brandon”, băiatul perfect care s-o salveze pe Isabelle. Ce păcat că e doar virtual!Dar fetele au şi la asta o soluţie: îl atrag în planul lor pe Jonathan, un băiat incredibil de sexy de la alt liceu, care să joace rolul lui Brandon. Însă când Vivi se îndrăgosteşte de Jonathan, iar Shawn face tot posibilul să reia relaţia cu Isabelle, întregul complot pare a se nărui…
Finalul vă rezervă însă cea mai neaşteptată surpriză!

„Haosul inevitabil al încurcăturilor şi happy-endul se dovedesc a fi o combinaţie irezistibilă pentru cititori.” PUBLISHERS WEEKLY
Mic rezumat: Vivi si Lane, cele mai bune prietene ale lui Isabelle sunt innebunite de faptul ca aceasta tot este disperata dupa Shawn, dupa ce baiatul a inselat-o in vazul intregii scoli. Cum balul de absolvire este la numai o luna departare, cele doua pun la cale un plan pentru a o feri pe Izzy de Shawn. Ele creeaza iubitul perfect pe „MySpace”, punandu-i numele „Brandon” si rugandu-l pe fratele lui Vivi, Marshall, sa converseze cu Izzy pe mess. Problemele incep in momentul cand Vivi decide ca Izzy trebuie sa mearga la bal cu „Brandon.” Unde sa gasesti iubitul perfect in mai putin de o luna?
Citate: „Sau puteti lua un avion pentru a veni dupa noi. Nu spun eu oamenilor ce sa faca…”
Parerea mea: M-am apucat de carte in ziua in care mi-am reparat laptopul si m-a prins in plasa de la primele trei pagini. Este o lectura foarte draguta, amuzanta, cu personaje pe care le indragesti usor si care uneori te exaspereaza intr-un mod placut. Lane este probabil personajul meu preferat. Este genul tacut, care se sfieste sa isi spuna parerile, dar are idei foarte bune. Faptul ca este indragostita in secret de Curtis da sarea si piperul personajului ei. Curtis, de asemenea, este un personaj simpatic. As fi vrut totusi sa apara mai mult si sa ia parte la actiune intr-un mod mai important.
Aparitia lui Jonathan in scena face actiunea mai rapida si adauga putin dramatism. Este dragut felul in care el o afecteaza pe Vivi, desi fata nu vrea sa recunoasca.
Minusuri… da, ajungem si la minusuri. Vivi si Izzy m-au exasperat ca personaje. Desi inteleg ca aceasta era ideea plot-ului, nu pot pricepe de ce Izzy tot vroia sa se intoarca la scursura aia de Shawn. In ceea ce o priveste pe Vivi, finalul a adus schimbarile pe care le vroiam eu, la pachet cu cateva surprize neasteptate si cu cateva evenimente previzibile. Cu toate acestea, parca ultimele pagini au rapit din lectura intregului roman. Prea s-a terminat totul ca un basm… fericire sublima si nicio lacrima. As fi vrut putin din dramatismul de pe parcurs sa se scurga si in ultimele pagini ale romanului.
Nota mea: 4/5

9 gânduri despre “Recenzie: Iubitul Virtual de Kate Brian

  1. a fost o lectura frumoasa, cartea in sine am citit-o usor si repede. O, dar si pe mine m-a enervat finalul! Chiar credeam ca va fi ceva dramatic la sfarsit, dar….eh,merge si asa 🙂

  2. Imi place recenzia, face cartea sa para si mai interesanta decat din descriere : ). Mda, si eu am facut la fel ca Simona. Vroiam sa iau cartea, pana am aflat ca vor aparea MM si am zis ca salvez banii pentru ele : )

  3. Draguta recenzia 😀 Pare placuta cartea, dupa cum si credeam. Nu am mai luat-o caci am vrut sa imi salvez din bani pentru Micutele Mincinoase in editie de chiosc. Poate pe viitor 😀 Imi place coperta.

Lasă un comentariu